Feuth.eu - Sander Feuth Homepage

home

About Feuth.eu

Het goede leven in Buffières

In de Bourgogne, tussen Dijon en Lyon, ligt het pittoreske dorpje Buffières. Aan de rand van het bos, met uitzicht op de groene hellingen, staat ons vakantiehuis. De plaats staat garant voor een mooie vakantie in alle seizoenen.

In de lente en zomer drink je een wijntje onder de linde voor het huis, doe je een spelletje in het prieeltje of bak je een biefstuk op de barbecue in de boomgaard. Een wandeling in de koelte van het bos dat direct achter het huis begint, mag je niet overslaan! Als je nog energie over hebt, dan maak je een mooie fietstocht over de autovrije 'voi verte'; een fietspad dat over een treinrails heen gelegd is. Op zondag bezoek je uiteraard een rommelmarkt in een van de omliggende dorpjes.

Ook in de herfst en winter is het bos prachtig. Je kunt eindeloos wandelen tussen loof- en naaldbomen. Als je thuiskomt van een mooie tocht, dan steek je het vuur in de kachel aan en drink je een warme chocolademelk. Uitstapjes naar Cluny, de Maria van Suin of Taizé behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.